Debarasare Mobila Cluj

Transportatorul de Marfa Cluj va ofera servicii profesionale debarasare mobila, evacuare mobilier vechi in Cluj Napoca, debarasari birouri, spatii comerciale si industriale.

Ca alegeti sa donati sau sa reciclati mobilierul vechi, firma noastra va ajuta sa gasiti varianta potrivita de debarasare. Demontarea mobilierului vechi va fi asigurata de o echipa cu experienta in debarasare mobila.

DEBARASARI CLUJ

Debarasari mobila veche in Cluj si imprejurimi.  Transportul mobilierului vechi se face folosind parcul auto format din dube bine intretinute. Puteți apela cu încredere la serviciile noastre pentru a va scapa de mobila veche. O echipa în domeniu vă va ajuta la tot de înseamnă dezasamblare și transport mobilier vechi.

Daca mobilierul se prezinta intr-o stare buna, si clientul totusi doreste sa debaraseze mobila, se poate dona mobilierul catre asociatiile cu care lucram.

DEBARASARE MOBILĂ VECHE

Debarasăm beciuri, garaje, locuințe, poduri, subsoluri, grădinițe sau orice fel de spații. Deșeurile se vor pune în saci de rafie sau cutii și se vor transporta la centrele de primire a acestora.
Echipa noastră vă debarasează de lucrurile nefolositoare care vă incomodează: colțare, paturi, mobilă veche, electrocasnice, moloz, saltele, materiale de construcții, haine, etc.

Sunați cu încredere la nr. de tel. 0747787184

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne!
Call Now Button