Transportatorul de marfa Cluj va sta mereu la dispoziție cu o gama variata de servicii.

Transport electrocasnice Cluj

Dintre aceste servicii am vrea sa va enumeram cateva:

Transport electrocasnice  Cluj – dacă ai nevoie de un frigider nou iar magazinul care îl vinde nu oferă transport. Sau pur și simplu nu vrei sa aștepți după livrare ori mașina de spălat veche s-a defectat și nu mai ai nevoie de ea atunci ne poți contacta pentru a-ți veni în ajutor.

Transport frigidere, transport aragaze, transport mașini de spălat, transport congelatoare, transport combine frigorifice si tot ce mai ai nevoie in casa ta.

Pe toate ți le aducem  noi sau le reciclam dacă nu mai ai nevoie de ele. Oferim și manipulare dacă doriți aceasta și chiar dacă distanta e foarte mica ne poți contacta și îți vom veni în ajutor.

transport frigidere clujTransport electrocasnice mici Cluj

Pe lângă electrocasnicele mari exista și cealaltă categorie de electrocasnice mici.

De la transport de microunde, transport mixere, transport foehn-uri, transport plite electrice, transport sandwich maker pe toate ti le aducem noi.

Poate doar schimbi locația casei tale sau pur și simplu achiziționezi alte produse, sau ai un salon de coafura sau un restaurant, dacă ai nevoie de ajutor la mutarea electrocasnicelor mici noi îți stam la dispoziție. 

Transport electronice IT Cluj

Printre produsele transportate de Transportatorul de marfa as vrea sa reamintesc și aparatura electronica, de la boxe, la sisteme audio, la monitoare, laptopuri, televizoare și accesorii( mouse-uri, tastaturi, cabluri etc). 

Pentru relocari firme Cluj noi avem solutia. Avem experienta în acest domeniu și va ajutam atât cu manipularea, împachetarea cât și mutarea acestora și nu doar pentru relocari firme cât și pentru mutări locuințe. 

Orice fel de aparatura electronica sau electrocasnice mici și mari pot fi mutate cu ajutorul Transportatorul de marfa Cluj.transport electrocasnice cluj

Sună-ne la 0747 787 184 sau scrie-ne pe Whatsapp dacă ai nevoie de mai multe lămuriri și detalii. Te așteptăm!

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne!
Call Now Button