Transport diverse Cluj

Transportatorul de marfa Cluj transporta diverse obiecte, de la mobila, aparatura medicala, instrumente muzicale, aparate electrocasnice, moloz si multe, multe altele.

In cele ce urmeaza as dori sa va prezint top 5 mutari de exceptie de care s-a ocupat Transportatorul de marfa Cluj:

Transport instrumente muzicale Cluj – firma noastra s-a ocupat intr-una din zile de un transport inedit. Si anume clientul nostru a dorit sa mute un pian dintr-o locatie in alta. Pianul a fost coborat de la etajul 5 al unui bloc de apartament la etajul 3 in alta parte a orasului Cluj. Instrumentul muzical a fost impachetat pentru a se evita zgarieturile si cumularea de praf si coborat toate cele 5 etaje. Precum stiti un pian nu e tocmai usor si au fost necesare mai multe persoane pentru manipularea sa, cat si ghinci si materiale de protectie. Greutatea pianului a fost in jur la 300 de kilograme.

Transport piane si pianine

Transport mobila cluj – firma noastră asigura de asemenea transport de mobila în Cluj și în împrejurimi. Oferim și servicii de impachetare a mobilei cât și de desasamblare și asamblare dacă este cazul. Fiecare piesa de mobilier fiind impachetata daca clientul doreste aceasta.

Transport mobila Cluj

Transport motoscutere Cluj – cu o alta ocazie am avut de a face cu transportarea unor obiecte personale cat si transportul unui motoscuter. Toate acestea au fost incarcate in aceiasi duba si livrate la timp la locatia specificata de clientul nostru. Motoscuterul a avut greutatea de 90 de kilograme.

Transport echipamente de curatenie –  ne-am ocupat de asemenea de transportul  unui aparat de curățat și aspirat de la firma Tennant model T7. Greutatea unui astfel de aparat e de 1556 kg.

Transport echipamente de curatenie

Transport electrocasnice – de la mașinile de spalat, frigidere, microunde, aragaze, mixere cât și altele ne ocupam noi – transportatorul de marfa Cluj.

Acestea sunt doar cateva exemple din multe altele. Transportatorul de marfa Cluj va sta mereu la dispozitie cu servicii de transport de calitate. Chiar daca ai de transport un obiect casant, sau unul foarte voluminos, noi vom incerca sa te ajutam ca produsul tau sa ajunga in siguranta la destinatie.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne!
Call Now Button