Siguranța lucrurilor și bunurilor dumneavoastră. Este cel mai important lucru când vă hotărâți să alegeți o firma de transport marfa din Cluj.

Vasta experiență a companiei noastre a observat pe parcursul timpului lucruri importante în domeniul transportului de marfa cât și a manipulării lucrurilor. Ca ele  să ajungă la destinație în siguranță și fără să fie afectate. Pentru aceasta este nevoie de câțiva factori care conlucrează:

  1. Având în vedere că bunurile dumneavoastră sunt de preț și valoroase pentru compania noastră, avem o responsabilitate în modul cum le transportăm și cum le manipulăm.
  2. De multe ori ne-am întâlnit cu obstacole în privința relocărilor și a mutărilor, dar de fiecare dată am găsit soluția cea mai bună pentru ca clientul nostru să fie mulțumit.
  3. Încă un aspect al unui transport este împachetarea și așezarea lucrurilor care necesită o atenție deosebită, deoarece am întâlnit persoane care nu au dat importanță acestui lucru.
  4. Deseori am fost puși în situația de a duce lucrurile în locuri strâmte, de aceea trebuie să se facă o verificare în locul unde obiectele dumneavoastră trebuie mutate.
  5. Prețul transportului va fi calculat întotdeauna în funcție de distanță, greutate și manipulare.

Pentru orice fel de informatii  suplimentare va stam mereu la dispozitie. Nu ezitati ! Ne gasiti zilnic la numarul de telefon 0747 787 184!

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne!
Call Now Button